Home

Register Erkend

CDD-analist

Hét kwaliteitsregister voor de CDD-analist.

Over het register Erkend CDD-analist

Heb je het examen Erkend CDD-analist succesvol afgelegd en wil je graag aantoonbaar maken dat je beschikt over de juiste kennis om aan de slag te gaan als CDD-analist? Dat kan door je in te schrijven in het register Erkend CDD-analist via je persoonlijke account.

Inschrijven in het Register Erkend CDD-analist is gratis. Om ingeschreven te blijven staan betaal je een jaarlijkse bijdrage van €48,-.

Waarom inschrijven in het register Erkend CDD-analist?

R

Dit register is opgezet om jouw vakbekwaamheid uit te dragen naar afnemers van financiële diensten (door te dienen als keurmerk).

R

Wanneer je ingeschreven staat in het register kun je aantonen dat je door een onafhankelijk examenbureau bent getoetst op de benodigde kennis om werkzaam te zijn als CDD-analist.

R

Het register is openbaar. Dat betekent dat afnemers van financiële diensten en bedrijven jou gemakkelijk kunnen opzoeken in het register en direct kunnen zien dat je gecertificeerd bent als CDD-analist.

Meer informatie

N

ISO gecertificeerd

Erkend is gecertificeerd onder de norm ISO 9001:2015 (de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen) en onder de norm ISO27001:2013 (de internationale norm voor informatiebeveiliging).

 

Examenadviesburo

Erkend is één van de labels van het Examenadviesburo. Dit is een organisatie die zich bezighoudt met de certificering van professionals in veel verschillende beroepsgroepen. Lees meer over Examenadviesburo en haar labels op hun website.

LEES MEER

contact

Neem gerust contact met ons op. We staan altijd tot uw beschikking. Kies de manier die u het prettigst vindt en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

LEES MEER