Home

Over Erkend

Over ons

missie

Onze missie is om blijvend de beste professionals te kwalificeren door middel van onafhankelijke en objectieve examinering.

Wij zijn hét kwaliteitskeurmerk voor professionals in verschillende branches en beroepen. In ons kwaliteitsregister kunt u als professional worden ondergebracht en daarmee wordt aangetoond dat u Erkend bent in een bepaald beroep. Wanneer u het examen gehaald hebt, zal een diploma worden uitgereikt waarmee u kunt aantonen Erkend te zijn.

Bij Erkend zien we dat veel beroepen in Nederland niet beschermd zijn. Daardoor ontstaat steeds vaker een wens naar kwaliteit vanuit de consument, werkgever of branchevereniging. Ook zien we dat werknemers zich steeds meer aantoonbaar willen ontwikkelen en kwalificeren. Daarom is Erkend opgericht! Wij staan voor blijvende kwaliteit van een professional door middel van (her)certificering.

Wie zich diplomeert als Erkende professional, overtreft! 

VISIE

Erkend verzorgt examens voor professionals in verschillende branches en beroepen. Ons uitgangspunt daarbij is om onafhankelijk en objectief te examineren. Wij keuren niet ons eigen vlees! Wij streven naar blijvende kwaliteit van een professional en dit doen we door een jaarlijkse hercertificering te vereisen. Daarnaast verbeteren wij constant de kwaliteit van de examens en dit wordt op een deskundige manier gewaarborgd.

Meer informatie

N

ISO gecertificeerd

Erkend is gecertificeerd onder de norm ISO 9001:2015 (de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen) en onder de norm ISO27001:2022 (de internationale norm voor informatiebeveiliging).

 

Examenadviesburo

Erkend is één van de labels van het Examenadviesburo. Dit is een organisatie die zich bezighoudt met de certificering van professionals in veel verschillende beroepsgroepen. Lees meer over Examenadviesburo en haar labels op hun website.

LEES MEER

contact

Neem gerust contact met ons op. We staan altijd tot uw beschikking. Kies de manier die u het prettigst vindt en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

LEES MEER