Home

Informatie coronavirus

corona

Eigen verantwoordelijkheid 

Wij bieden u de mogelijkheid om in deze tijd toch uw examen te kunnen doen en doen ons best om met alle getroffen maatregelen de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Deelname aan een examen is echter geheel vrijwillig en het is zodoende uw eigen keuze en verantwoordelijkheid om aan het examen deel te nemen. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade (direct noch indirect), op het gebied van uw gezondheid of anderszins, die u mogelijk lijdt door deelname aan een examen op een van onze COEL toetslocaties. Door deel te nemen aan een examen, stemt u met het hiervoor genoemde in.

Alleen wanneer wij ons samen aan bovenstaande maatregelen houden, kunnen wij ervoor zorgen dat er op een verantwoorde en veilige manier examens kunnen worden afgenomen.

Contact

Mocht u vragen of zorgen hebben naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.

Let op! 

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is het niet in elke COEL toetslocatie mogelijk de airco’s aan te zetten. Wij doen ons best om de examenruimte zo koel mogelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen. Hierbij willen wij u daarom nogmaals wijzen op de, tijdelijke, versoepelde omboekregeling. Tot een dag van tevoren kunt u uw examen kosteloos omboeken, zonder dat hier een maximumaantal keer aan zit.