Home

Hercertificering Erkend

CDD-analist

Blijf op de hoogte van de actualiteiten én verleng je inschrijving.

Over de hercertificering Erkend CDD-analist

Om ingeschreven te blijven staan in het register dien je ieder jaar te voldoen aan de hercertificeringsplicht. Dit houd in dat je vóór de verloopdatum van je registratie een hercertificeringscursus dient te volgen. Heb je de cursus gevolgd? Dan sta je nóg een jaar ingeschreven in het register en kun je aantonen te beschikken over de meest actuele kennis in de CDD branche!

r

De hercertificeringscursus wordt aangeboden door de opleider Lindenhaeghe. Op hun website vind je meer informatie over de cursus en kun je je aanmelden.

Over de hercertificering

=

Een ééndaagse cursus waarin het hele KYC (Know Your Customer) proces aan de orde komt.

=

Aan de hand van actuele en uitdagende casuïstiek wordt er ingezoomd op een aantal specifieke topics die vanuit het register Erkend CDD-analist zijn vastgesteld.

=

Haal je het niet om vóór de verloopdatum van je registratie de hercertificeringscursus te volgen? Je kunt tot 5 maanden na de verloopdatum alsnog deelnemen aan de cursus. Je komt dan wel tijdelijk op inactief te staan.

Meer informatie

N

ISO gecertificeerd

Erkend is gecertificeerd onder de norm ISO 9001:2015 (de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen) en onder de norm ISO27001:2013 (de internationale norm voor informatiebeveiliging).

 

Examenadviesburo

Erkend is één van de labels van het Examenadviesburo. Dit is een organisatie die zich bezighoudt met de certificering van professionals in veel verschillende beroepsgroepen. Lees meer over Examenadviesburo en haar labels op hun website.

LEES MEER

contact

Neem gerust contact met ons op. We staan altijd tot uw beschikking. Kies de manier die u het prettigst vindt en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

LEES MEER