Home

CDD Diplomering

Hét examen voor de CDD-analist.

examen 

Wat is CDD?

 

Als Erkend CDD (Customer Due Diligence)-analist bent u op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving, begrijp je witwassen, terrorisme financiering, corruptie en sancties, kent u de verschillende stappen die ondernomen moeten worden binnen het cliëntenonderzoek en kunt u risicovolle situaties herkennen op basis van uw professionele inschattingsvermogen.

Het Examen Erkend CDD-analist biedt u de mogelijkheid om aan te tonen dat u beschikt over de benodigde kennis om werkzaam te zijn als CDD-analist.

Examen Erkend CDD-analist 

U hebt 60 minuten de tijd om 30 gesloten vragen te beantwoorden. Het examen bestaat uit kennis en casuïstiekvragen. De toetstermen zijn te vinden bij de downloads.

Register Erkend CDD-analist

Wanneer u het examen Erkend CDD-analist succesvol hebt afgelegd kunt u zich inschrijven in het register Erkend CDD-analist. Door ingeschreven te staan in het register toont u aan dat u beschikt over de juiste kennis om aan de slag te gaan als CDD-analist.

Meer informatie

Flexibele examenafname

Bijna alle examens van Erkend worden afgenomen als flextoets. Hierbij is de afname flexibel in tijdstip en locatie. U kunt kiezen uit diverse COEL-toetscentra in Nederland. Er is altijd wel een toetscentrum bij u in de buurt.

LEES MEER

ISO gecertificeerd

Erkend is gecertificeerd onder de norm ISO 9001:2015 (de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen) en onder de norm ISO27001:2013 (de internationale norm voor informatiebeveiliging).

 

Informatie corona virus

Wij willen ervoor zorgen dat u uw examen op een zo veilig mogelijke manier kunt afleggen. Hieronder leest u meer informatie over de maatregelen die van kracht zijn om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan.

LEES MEER