Home

CDD Diplomering

Hét examen voor de CDD-analist.

examen 

Wat is CDD?

 

Als CDD (Customer Due Diligence)-analist bent u op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving, begrijp je witwassen, terrorisme financiering, corruptie en sancties, kent u de verschillende stappen die ondernomen moeten worden binnen het cliëntenonderzoek en kunt u risicovolle situaties herkennen op basis van uw professionele inschattingsvermogen.

Het Examen CDD-analist bied u de mogelijkheid om aan te tonen dat u beschikt over de benodigde kennis om werkzaam te zijn als CDD-analist.

Examen CDD-analist 

U hebt 60 minuten de tijd om 30 gesloten vragen te beantwoorden. Het examen bestaat uit kennis en casuïstiekvragen. De toetstermen zijn te vinden bij de downloads.

Meer informatie

Flexibele examenafname

Bijna alle examens van Erkend worden afgenomen als flextoets. Hierbij is de afname flexibel in tijdstip en locatie. U kunt kiezen uit diverse COEL-toetscentra in Nederland. Er is altijd wel een toetscentrum bij u in de buurt.

LEES MEER

ISO gecertificeerd

Erkend is gecertificeerd onder de norm ISO 9001:2015 (de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen) en onder de norm ISO27001:2013 (de internationale norm voor informatiebeveiliging).

 

Informatie corona virus

Wij willen ervoor zorgen dat u uw examen op een zo veilig mogelijke manier kunt afleggen. Hieronder leest u meer informatie over de maatregelen die van kracht zijn om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan.

LEES MEER