Home

Erkend CDD-analist

Hét examen én register voor de CDD-analist.

examen 

Erkend CDD-analist

Wat houdt dat in?

 

Als Erkend CDD (Customer Due Diligence)-analist ben je op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving, begrijp je witwassen, terrorisme financiering, corruptie en sancties, ken je de verschillende stappen die ondernomen moeten worden binnen het cliëntenonderzoek en kun je risicovolle situaties herkennen op basis van je professionele inschattingsvermogen.

Ben jij CDD-analist en wil je graag aantonen dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om werkzaam te zijn in jouw vak? Dat kan! Bij Erkend maak je het examen voor de CDD-analist. Heb je deze succesvol afgelegd? Dan kun je je inschrijven in het kwaliteitsregister voor de Erkend CDD-analist. Vanaf dat moment kun je jezelf Erkend CDD-analist noemen en daarmee je vakbekwaamheid uitdragen naar de markt.

 

Over het examen

 

Tijdens het examen toetsen we of je beschikt over de juiste kennis om aan de slag te gaan als Erkend CDD-analist. Je hebt 60 minuten de tijd om 30 gesloten vragen te beantwoorden. Het examen bestaat uit kennis en casuïstiekvragen. De toetstermen zijn te vinden bij de downloads.

Over het Register Erkend CDD-analist

 

Heb je het examen succesvol afgelegd? Dan ontvang je een certificaat waarmee je bewijst te beschikken de juiste kennis om aan de slag te gaan in het werkveld. Dit kun je nu aantoonbaar maken door je in te schrijven in het register. Vanaf dan ben je een Erkend CDD-analist en dien je elk jaar aan je hercertificeringsplicht te voldoen. Dit doe je door het volgen van een hercertificeringscursus bij de opleider Lindenhaeghe.

Meer informatie

Flexibele examenafname

Bijna alle examens van Erkend worden afgenomen als flextoets. Hierbij is de afname flexibel in tijdstip en locatie. U kunt kiezen uit diverse COEL-toetscentra in Nederland. Er is altijd wel een toetscentrum bij u in de buurt.

LEES MEER

ISO gecertificeerd

Erkend is gecertificeerd onder de norm ISO 9001:2015 (de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen) en onder de norm ISO27001:2013 (de internationale norm voor informatiebeveiliging).

 

Informatie corona virus

Wij willen ervoor zorgen dat u uw examen op een zo veilig mogelijke manier kunt afleggen. Hieronder leest u meer informatie over de maatregelen die van kracht zijn om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan.

LEES MEER